Aanmelden Okta Event 

Okta Event Op deze speciale locatie nemen wij u in een korte sessie mee in de toekomst van veilige (cloud) IT diensten. Controle & Veiligheid is essentieel vandaag de dag, niet alleen binnen het betaald voetbal (de VAR), maar zeker ook binnen het bedrijfsleven (Okta). 

Datum: 13 november 16.30 uur tot 19.30 uur (rondleiding VAR start om 16.00 uur) Locatie: KNVB Campus, Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist 

Het programma bestaat o.a. uit:

1. Waarom bevelen wij het product Okta aan? - opening door directie Solimas 2. Met Okta als fundament bedienen we klanten snel, veilig en beter. - Frank Keessen, CIO Mazars 3. Live demonstratie - Okta 4. Okta is een strategische keuze en maakt het verschil voor onze medewerkers - CFO Ilko Bosman van Additive Industries 5. Dennis Haddering, CTO Solimas geeft antwoord op o.a. de volgende vragen;

· Welke kansen en uitdagingen zijn er door en in de (IT) cloud. · Welke risico’s spelen anno 2019 die maken dat dit een hot item is? · Wat levert het op, vanuit verschillende perspectieven? · In hoeverre draagt Okta bij aan strategische groei?

Bent u er bij? Schrijf u dan nu in (VOL=VOL). Wij kijken er enorm naar uit om onder het genot van een hapje & een drankje uw gastheer te mogen zijn.  

Team Solimas

Tip: 25 mensen kunnen voor het event de VAR bezoeken van de technische staf scheidsrechterszaken KVNB (nog een paar plekken beschikbaar).

LEES MEER OVER OKTA

Solimas Groep Logo

Solimas is een groep van succesvolle IT-dienstverleners in Nederland. Vanuit diverse regionale kantoren werken wij dagelijks aan het beheer van de automatisering voor honderden klanten.